Üzleti Feltételek - Keriorg Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rendelje meg most a kiválasztott kiadványokat!Amennyiben termék rendelést szeretne küldeni, kérjük töltse ki az Online rendelési űrlapot, vagy e-mail-ben küldje el nekünk a Megrendelőlapot kitöltve!
E-mail címünk: keriorg@keriorg.hu


Szállítási feltételek

Szállítási feltételek:
A megrendelt elektronikus könyvek CD lemezek értékesítését folyamatos hatályosítással hirdette meg a Kiadó. A termék  aktualizálásáról Kiadó gondoskodik, így Ön automatikusan hozzájut a legfrissebb információkhoz. A hatályosítást külön megrendelni nem kell, azt a Kiadó időszakonként automatikusan küldi a hatályosítás díjának felszámítása mellett.

A termék megrendelése egyben az aktualizáló, hatályosító, frissítő szolgáltatás igénylését is jelenti, kivéve, ha megrendelő lapon ellenkező információ nem szerepel.

A megvásárolt termékre a CD lemezt hatályosítva mindaddig kiküldjük, ameddig cégszerűen aláirt írásbeli lemondás a Kiadó címére nem érkezik meg a kiküldés végleges szüneteltetésére.
Visszamondani a kiküldött hatályosított anyagot visszamenőlegesen nem lehet, a lemondást csak a következő hatályosításnál tudjuk figyelembe venni. A CD lemez hatályosítás fix ára hatályosításomként 18.500,- Ft +27%  áfa (a meghirdetett CD termékekre az ár egységes termékenként). A megrendelt termék szállítását, kézbesítését Magyar Posta végzi a Címzett részére.
Termékenként, meghirdetett árat Postai szállítási költségis terheli. A termék feladása Postai utánvétes szállítással, törzsvásárlók részére Banki 10 napos átutalással.
Megrendelés a szállítási feltételek elfogadását is jelenti.


A kiadványok és az elektronikus termékek megrendelhetők, levélben, faxon, Interneten  e-mail-ben.

A termékeket 3 napon belül szállítjuk.

KERIORG Kft. 1183 Budapest, Széchenyi I. u. 53.
Postacím: Budapest 1675 Postafiók 75
Mobil: 30/306-0650
E-mail: keriorg@keriorg.hu Honlap: www.keriorg.hu

A kiadványokat és az elektronikus termékeket a megrendelések sorrendjében postán, ajánlott utánvétes küldeményként küldjük el Megrendelőinknek. (Viszonteladókat a Kiadó a székhelyén szolgálja ki, előzetes időpont egyeztetés alapján.)
A Kiadó székhelyén vásárlással egybekötött termékek bemutatása, előzetes bejelentkezés alapján.


Tisztelettel:
KERIORG Kft. Vevőszolgálat

 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz