Bemutatkozunk - Keriorg Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

KERIORG Kiadó és Szolgáltató Kft
A KERIORG Kiadó és Szolgáltató Kft. budapesti székhelyű cég több mint 22 esztendeje sikeresen jelentet meg szakkönyveket és szoftvereket 10 témában így; közúti járművek műszaki kódexe, emelőgépek üzemeltetése, fuvarozási, szállítmányozási, adózási, üzemanyagnormák, üzemeltetési normák, közgazdasági, és jogi könyvek kiadása területén. Továbbá elektronikus kiadványok összeállításával, értékesítésével és tanácsadással foglalkozik.

A Kiadó célja, hogy olyan magas színvonalú, szakmailag kifogástalan, jól értelmezhető és könnyen alkalmazható ismeretanyaggal lássa el a Tisztelt Megrendelő Ügyfeleket, amelynek birtokában jelentős idő- és költségmegtakarítás mellett teljes biztonsággal meg tud felelni a legszigorúbb jogi előírásoknak.
A kiadványok tartalmát a szakterületet jól ismerő, képzett szakemberek (szerzők, szerkesztők, lektorok, szoftveres munkatársak) állítják össze.

Röviden ismertetjük Önt a KERIORG Kiadó és Szolgáltató Kft. termékkínálatával:
Kiadványaink két különböző formátumban vásárolható meg:
- Hagyományos könyv formátumban (kötött vagy cserelapos könyv)
- Elektronikus könyv formátumban (CD lemezen )

A megvásárolt könyvek és elektronikus kiadványok frissítését a Kiadó hatályosítás díjának felszámítása mellett biztosítja.
Kötött vagy cserelapos kapcsos (gyűrűs) könyveink esetében a terméket aktualizáló szolgáltatásunk révén Ön a legfrissebb szakmai információkkal bővítheti és frissítheti az alaptermék tartalmát az átdolgozott könyv,vagy lapok egyszerű cseréjével.
Elektronikus könyvek CD szoftver termékeink segítségével könnyen hozzájuthat munkája során azonnal felhasználható előírásokhoz, mintákhoz, kalkulációkhoz, nyilvántartásokhoz, programokhoz, szerződés szövegekhez szakértő igénybevétele nélkül. Valamennyi CD és a kapcsolódó kézikönyv tartalmát időszakosan aktualizáljuk, hatályosítjuk, frissítjük.

Szeretnénk cégünk termékeinek tartalmát és formáját folyamatosan a Tisztelt Megrendelő igényeinek és elvárásainak megfelelően alakítani.
Felkérnénk Önt arra, hogy akár a honlapunk a kapcsolat menü alatt található űrlap használatával, akár levélben vagy faxon, szíveskedjen megosztani velünk termékeinkkel kapcsolatos véleményét, illetve azokat a kérdéseket, amelyekre választ kíván kapni.
Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy tudásunkat az Ön szakmai sikerének szolgálatába állítsuk.

Megtisztelő együttműködésére számítunk!

 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz