Bemutatkozunk - Keriorg Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

KERIORG Kiadó és Szolgáltató Kft


Bemutatkozunk


A KERIORG Kiadó és Szolgáltató Kft. budapesti székhelyű cég több mint 23 esztendeje 8 témában sikeresen jelentet meg szakkönyveket és szoftvereket 8 témában így; közúti járművek műszaki kódexe, emelőgépek üzemeltetése, fuvarozási, szállítmányozási, adózási, üzemanyagnormák, üzemeltetési normák, közgazdasági, és jogi könyvek kiadása területén. Továbbá elektronikus kiadványok összeállításával, értékesítésével és tanácsadással foglalkozik.

A Kiadó célja, hogy olyan magas színvonalú, szakmailag kifogástalan, jól értelmezhető és könnyen alkalmazható ismeretanyaggal lássa el a Tisztelt Megrendelő Ügyfeleket, amelynek birtokában jelentős idő- és költségmegtakarítás mellett teljes biztonsággal meg tud felelni a legszigorúbb jogi előírásoknak.
A kiadványok tartalmát a szakterületet jól ismerő, képzett szakemberek (szerzők, szerkesztők, lektorok, szoftveres munkatársak) állítják össze.

Röviden ismertetjük Önt a KERIORG Kiadó és Szolgáltató Kft. termékkínálatával:
Kiadványaink két különböző formátumban vásárolható meg:
- Elektronikus könyv formátumban (CD lemezen )
és pendrive adathordozón.

A megvásárolt könyvek és elektronikus kiadványok frissítését a Kiadó hatályosítás díjának felszámítása mellett biztosítja.

Elektronikus könyvek CD szoftver termékeink segítségével könnyen hozzájuthat munkája során azonnal felhasználható előírásokhoz, mintákhoz, kalkulációkhoz, nyilvántartásokhoz, programokhoz, szerződés szövegekhez szakértő igénybevétele nélkül. Valamennyi
elektronikus kapcsolódó szoftver tartalmát időszakosan aktualizáljuk, hatályosítjuk, frissítjük.

Szeretnénk cégünk termékeinek tartalmát és formáját folyamatosan a Tisztelt Megrendelő igényeinek és elvárásainak megfelelően alakítani.
Felkérnénk Önt arra, hogy akár a honlapunk a kapcsolat menü alatt található űrlap használatával, akár levélben vagy faxon, szíveskedjen megosztani velünk termékeinkkel kapcsolatos véleményét, illetve azokat a kérdéseket, amelyekre választ kíván kapni.
Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy tudásunkat az Ön szakmai sikerének szolgálatába állítsuk.

Megtisztelő együttműködésére számítunk!

 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz