SZAVATOSSÁG - Keriorg Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

SZAVATOSSÁG JÓTÁLLÁS ALKALMASSÁGI IDŐ 2023/64
Tartós fogyasztási cikkek és termékek, építőipari anyagok és szerkezetek gyártóinak,
 importőreiknek, kereskedőinek, javítószolgálatainak, vásárlóinak és építkezőknekcímű gyakorlati szakkönyv, elektronikus könyv formátumban CD lemezen.
A kiadványt a Kiadó munkatársai  állították  össze.
A hatályos kiadvány tartalmazza az EU csatlakozás utáni változásokat  és 2023. január 01-ig a hatályos joganyagot.
A gyártók igyekeznek jó minőségben és hosszú élettartamra terméket előállítani. Ennek ellenére mint ahogyan Murphy törvénye is mondja „ami el tud romlani, az el is romlik”.
Mi a teendő, ha a termékünk rövid időn belül meghibásodik, vagy egy-két év elmúltával előjön egy rejtett hiba, esetleg több év múlva keresünk hozzá pótalkatrészt, vagy javíttatni akarjuk.
Hasonló a helyzet, ha építkezünk, vagy építtetünk. A beépített anyaggal kapcsolatosan hol és mennyi ideig reklamálhatunk.
Az elkészült építmény és részei mennyi ideig kell, hogy alkalmasak legyenek a rendeltetés szerinti használatra.
Ezekre a kérdésekre ad a könyv választ.
Bemutatva vázlatosan a termékek előállítása során a követelményeket (tervezés, szabványok, előírások, rendeletek) annak érdekében, hogy megfelelően használható eszközt kapjunk, megfelelően lakható építményünk legyen, a beépített építési anyag kellően álékony maradjon.
A könyv választ ad arra is, hogy milyen minősítési folyamaton kell átmennie a terméknek ahhoz, hogy kereskedelmi forgalomba kerülhessen, ki minősítheti, milyen szempontok alapján. Milyen utasításokkal, megfelelőségi igazolásokkal kell rendelkeznie a kereskedelemre készült termékeknek.
A könyv a fenti követelményeket, a vásárlók ez irányú jogait próbálja rendszerszemléletben bemutatni, felsorakoztatva a vonatkozó előírásokat, előírásrendszereket az (ipari) tartós fogyasztási cikkek és építőipari termékek vonatkozásában.

Tájékoztató: az adatbázist működtető program  alábbiakban ismertetett szolgáltatásokat biztosítja.
Nyomtatás - teljes dokumentum.
Nyomtatás - kijelölt szövegrész. - Kijelölt rész másolása Word dokumentumba.

Elektronikus könyv (CD) ára: 25.800,- Ft + 27% áfa. (Jelzőszáma: 2023-003) Elektronikus könyv formátumban 2350 oldal szakanyag. A kiadvány folyamatos aktualizálásáról a Kiadó gondoskodik hatályosítás díjának felszámítása mellett, így Ön automatikusan hozzájut a legfrissebb információkhoz.

CD hatályosítás ára: 15.500,- Ft +27%  áfa hatályosításomként.

 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz