SZAVATOSSÁG - Keriorg Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

SZAVATOSSÁG JÓTÁLLÁS ALKALMASSÁGI IDŐ 2024/67  CD  
Tartós fogyasztási cikkek és termékek, építőipari anyagok és szerkezetek gyártóinak, importőreiknek, kereskedőinek, javítószolgálatainak, vásárlóinak és építkezőknek

című gyakorlati szakkönyv, elektronikus könyv  című új kiadványunk  amely megrendelhető  CD lemezen és pendrive  adathordozón is.


A kiadványt a Kiadó munkatársai  állították  össze.
A hatályos kiadvány tartalmazza az EU csatlakozás utáni változásokat  és 2024. január 01-ig a hatályos joganyagot.
A gyártók igyekeznek jó minőségben és hosszú élettartamra terméket előállítani. Ennek ellenére mint ahogyan Murphy törvénye is mondja „ami el tud romlani, az el is romlik”.
Mi a teendő, ha a termékünk rövid időn belül meghibásodik, vagy egy-két év elmúltával előjön egy rejtett hiba, esetleg több év múlva keresünk hozzá pótalkatrészt, vagy javíttatni akarjuk.
Hasonló a helyzet, ha építkezünk, vagy építtetünk. A beépített anyaggal kapcsolatosan hol és mennyi ideig reklamálhatunk.
Az elkészült építmény és részei mennyi ideig kell, hogy alkalmasak legyenek a rendeltetés szerinti használatra.
Ezekre a kérdésekre ad a könyv választ.
Bemutatva vázlatosan a termékek előállítása során a követelményeket (tervezés, szabványok, előírások, rendeletek) annak érdekében, hogy megfelelően használható eszközt kapjunk, megfelelően lakható építményünk legyen, a beépített építési anyag kellően álékony maradjon.
A könyv választ ad arra is, hogy milyen minősítési folyamaton kell átmennie a terméknek ahhoz, hogy kereskedelmi forgalomba kerülhessen, ki minősítheti, milyen szempontok alapján. Milyen utasításokkal, megfelelőségi igazolásokkal kell rendelkeznie a kereskedelemre készült termékeknek.
A könyv a fenti követelményeket, a vásárlók ez irányú jogait próbálja rendszerszemléletben bemutatni, felsorakoztatva a vonatkozó előírásokat, előírásrendszereket az (ipari) tartós fogyasztási cikkek és építőipari termékek vonatkozásában.

Tájékoztató: az adatbázist működtető program  alábbiakban ismertetett szolgáltatásokat biztosítja.
Nyomtatás - teljes dokumentum.
Nyomtatás - kijelölt szövegrész. - Kijelölt rész másolása Word dokumentumba.

Elektronikus könyv (CD) ára: 28.800,- Ft + 27% áfa. (Jelzőszáma: 2024-003) Elektronikus könyv formátumban 2350 oldal szakanyag.
Megrendelhető pendrive  adathordozón is.
A kiadvány folyamatos aktualizálásáról a Kiadó gondoskodik
hatályosítás díjának felszámítása
mellett, így Ön automatikusan hozzájut a legfrissebb információkhoz.

CD hatályosítás ára: 17.500,- Ft +27%  áfa hatályosításomként.

 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz