KÉZI ANYAGMOZGATÁS - Keriorg Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

KÉZI ANYAGMOZGATÁS 2019/38CD lemezen
Technológiák, felszerelések, előírások, munkavédelem

című gyakorlati szakkönyv kiadványunk elektronikus könyv formátumban CD lemezen.  
Az elektronikus kiadványt a témát jól ismerő, gyakorlott szerző állította össze:  Taschner Béla.
A kiadványt ajánlja a Kiadó: A Magyar Nemzetgazdaság egésze részére az ipar (termelés, tárolás, szállítás), bányászat (termelés, szállítás), mezőgazdaság, erdészet, kereskedelem (raktározás, szállítás, logisztika), építőipar, útépítés, közlekedés (vasút, közút, vízi szállítás, légi szállítás), területén anyagmozgatással, emelőgépek üzemeltetésével foglalkozó vállalkozók és szakemberek számára.
Továbbá ajánljuk a szakkönyvet:
az önkormányzatok műszaki munkatársainak, jogtanácsosoknak, ügyvédeknek, műszaki tervezőknek, emelőgépek üzemeltetésével foglalkozó szakértőknek, anyagmozgatási-munkavédelmi tanfolyamok hallgatói és üzemi munkavédelmi vezetők részére.
A kézi anyagmozgatás az egyik igen balesetveszélyes munkafolyamatok közé tartozik. Szakszerű, racionális munkavégzés minden anyagmozgatást végző szervezetnek alapvető célkitűzése és törekvése, hogy balesetmentes munkát végezhessen, illetve egészséges munkakörülményeket biztosítson.
Az elektronikus könyv a célkitűzések szellemében  megpróbálja a kérdéskört rendszerszemléletben, komplexen, gyakorlati módon feldolgozni.

A kiadvány részletesen ismerteti a 2019.01.01-ig a módosított Munkavédelmi törvényt egységes szerkezetben, a végrehajtásáról szóló MüM rendelettel együtt, a munkabaleseti jegyzőkönyv, amelyet a kiadvány tartalmaz.

A 2019/38. számú CD bővítés és hatályosítás
a Kézi anyagmozgatás /Technológiák, felszerelések, előírások, munkavédelem / naprakészen tartalmazza a szükséges valamennyi hatályos joganyagot 2019. január 01-ig.

Mellékletek: Irodalomjegyzék, jogszabálymutató

Tájékoztató: az adatbázist működtető program  alábbiakban ismertetett szolgáltatásokat biztosítja.
- Nyomtatás - teljes dokumentum.
Nyomtatás - kijelölt szövegrész. - Kijelölt rész másolása Word dokumentumba


Elektronikus könyv ára: 12.500,- Ft +27%  áfa  (Jelzőszáma: 2019-005) új termék 2019.01.01-től hatályos 1500 oldal szakanyag.
A CD lemez anyaga kinyomtatható! (Sokrétű felhasználást tesz lehetővé.)
A kiadvány folyamatos aktualizálásáról a Kiadó gondoskodik
hatályosítás díjának felszámítása mellett, így Ön automatikusan hozzájut a legfrissebb információkhoz.
CD hatályosítás ára: 11.500,- Ft
+27%  áfa    hatályosításomként. 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz